PuMa-Volley M1 julkaisi ensimmäiset pelaajasopimuksensa
Julkaistu: 18.06.2023 12.14

PuMa-Volley M1 julkaisi ensimmäiset pelaajasopimuksensa

PuMa-Volley M1 lähtee historiansa ensimmäiseen miesten 1-sarjakauteen nuorella ja nälkäisellä ryhmällä, jonka pelaajilla kuitenkin on kokemusta jo vuosikaudet niin miesten sarjoista kuin korkeatasoisista nuorten peleistäkin. Moni näistä lupauksista on pelannut PuMassa lähes koko uransa.

Aloitetaan YLEISPELAAJILLA – tässä ei vielä ole koko kattaus, mutta tärkeitä runkopelaajia kaikki:

Justus Fredriksson (s. 2004) on PuMan oma kasvatti aina Easysport-kerhoista asti. Viime kaudella 2-sarjassa Fredriksson vakiinnutti paikkansa avauskentällisessä ja profiloitui nopeatempoisten passien päättäjänä. Hän ehti debytoimaan 1-sarjassa Karhulan Veikkojen riveissä, mutta aivan kauden loppuun osunut ikävä alaraajavamma piti hänet poissa A-poikien finaalipeleistä. Tämä varmasti lisää miehen nälkää tulevalla kaudella.


Nuutti Moilanen (s. 2003) on hänkin PuMan oman, Easysportista alkaneen junioriputken kirkkaimpia tähtiä. Hän on viime vuosina ehtinyt hakea kokemusta myös Keimolan Kaiun 2-sarjajoukkueesta ja Karhulan Veikkojen 1-sarjasta sekä yhden kauden Karkkilan Pojat A-pojista. Viime kaudella hän palasi PuMaan ja oli iskukykyisen ryhmän tulivoimaisimpia hyökkääjiä.


Petri Hannola (s. 2002) on viime vuodet taistellut peliajasta Karhulan Veikoissa, mutta on tuttu PuMalle monilta juniorivuosiltaan. Kokemusta ja vankkaa harjoittelumoraalia joukkueeseen tuova Hannola on monipuolinen tekijä tarvittaessa useampaankin rooliin.


Lisää pelaajauutisia aivan lähiaikoina, kannattaa seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa: @pumavolleym1

HUOM! Haluatko tukea joukkueen tai juuri näiden pelaajien lentoa tällä kaudella? Tule kummiksi yhdelle tai useammalle pelaajalle! 500 eurolla saat halutessasi logosi näkyviin ja nimesi pelaajaesittelyihin. Kausikortti joukkueen kaikkiin kotipeleihin kuuluu tietysti kauppaan! Ota yhteyttä: pumavolleym1@gmail.com tai joukkueenjohtaja Ville Kauppi missä kanavassa tahansa 😊