PuMa-Volley M1 sopimusuutisia: Kalo x 2 ja Kauppi x 2 jatkaa joukkueessa
M1Julkaistu: 21.06.2023 07.47

PuMa-Volley M1 sopimusuutisia: Kalo x 2 ja Kauppi x 2 jatkaa joukkueessa

PuMan miesten 1-sarjajoukkueen pelaajaesittelyt jatkuvat seuraavaksi kahdella veljesparilla, jotka operoivat pääosin kentän oikeassa laidassa. Ensin esiin nousee passareita!

Onni Kalo (s. 2004) pelasi koko viime kauden PuMa-Volley M1:n PuMan A1-poikien kapteenina. Hän on PuMassa pelannut vuosia, mutta on korsolaisena samalla ammentanut oppeja myös Vantaa Ducksin liigapeleistä. Onni Kalo pääsi viime kaudella debytoimaan myös 1-sarjassa Karhulan Veikkojen riveissä. Tavoitteet ovat korkealla ja tekemisessä jo tiettyä johtajuutta.


Toinen passarimme on hänkin Kalo – Antti Kalo!

Antti Kalo (s. 2002) on myös pitkän linjan pumalainen – tunnollinen ja nöyrä harjoittelija, jolla on vahva halu kehittyä. Osana nuorta ja eteenpäin menevää joukkuetta Antti Kalo tuo kentälle ajoittain tarvittavaa rauhallisuutta.


Sitten siirrymme hakkureihin, jotka myös ovat veljeksiä taistelemassa samasta tontista ja täydentämässä toisiaan. Ensimmäisenä haastatteluun otetaan nuorempi!

Eelis Kauppi (s. 2005) on pelannut koko uransa lentopallokerhosta F-junnujen kautta aina A-poikiin ja 2-sarjaan PuMassa. Vasenkätisen hakkurin 1-sarjadebyytti odottaa vielä syksyä, mutta tavoitteet ovat korkealla.


Aku Kauppi (s. 2004) on hänkin on käynyt läpi PuMan juniorikoulun ja uran varrelle mahtuu myös keskipelaajana pelejä Karhulan Veikkojen ykkössarjajoukkueessa. Aku Kauppi pystyy ratkomaan palloja ja tuo leveyttä hyökkäykseen.


Lisää pelaajauutisia lähiaikoina. Kerromme niistä ensimmäisenä Instagramissa ja Facebookissa tilillä @pumavolleym1

HUOM! Haluatko tukea joukkueen tai juuri näiden pelaajin lentoa tällä kaudella? Tule kummiksi yhdelle tai useammalle pelaajalle! 500 eurolla saat halutessasi logosi näkyviin ja nimesi pelaajaesittelyihin. Kausikortti joukkueen kaikkiin kotipeleihin kuuluu tietysti kauppaan! Ota yhteyttä: pumavolleym1@gmail.com tai joukkueenjohtaja Ville Kauppi missä kanavassa tahansa 😊