Novitsky, Nokso-Koivisto ja Lepistö jatkavat PumaM1:n riveissä
M1Julkaistu: 29.06.2023 19.00

Novitsky, Nokso-Koivisto ja Lepistö jatkavat PumaM1:n riveissä

Torjunta-puolustus tiedetään avaimeksi onnistumiseen nykylentopallossa. Otetaanpas siis haastatteluun keskitorjujia ja takakentän hihataiteilijoita!

Alex Novitsky (s. 2006) on siitä spesiaali keskihyökkääjä, että hihaa ja liikettä riittää hyvin muihinkin rooleihin. Alex on nopea ja hyvin passarin käytettävissä pitäen näin vastustajan KT:t kiireisinä. Pitkä historia PuMassa on Alexillakin jo kasassa.


Seuraavaksi esittelyyn astelee toinen keskitorjujamme Aaro Lepistö!

Aaro Lepistö (s. 2005) erottuu kentällä selvästi yli 2-metrisellä pituudellaan ja kehittyy teknisestikin huimaa vauhtia. Pelivuosia on takana lentopallossa vasta muutamia, mutta jo tällä kaudella Aaro tulee pimentämään isojakin nimiä torjunnoillaan.


Ja sitten monipuolisuutta isolla M:llä, tervetuloa Lauri Nokso-Koivisto!

Lauri Nokso-Koivisto (s. 2006) pystyy pelaamaan käytännössä roolia kuin roolia, mutta tällä kaudella hän todennäköisimmin taistelee peliajasta liberona ja passarina. A-junioreissa hänet saatetaan hyvin nähdä myös yleispelaajana. Late luo henkeä ja pitää aina lipun korkealla!


HUOM! Haluatko tukea joukkueen tai juuri tämän pelaajan lentoa tällä kaudella? Tule kummiksi yhdelle tai useammalle pelaajalle! 500 eurolla saat halutessasi logosi näkyviin ja nimesi pelaajaesittelyihin. Kausikortti joukkueen kaikkiin kotipeleihin kuuluu tietysti kauppaan! Ota yhteyttä: pumavolleym1@gmail.com tai joukkueenjohtaja Ville Kauppi missä kanavassa tahansa 😊

PS. Kausikorttikauppakin on jo avattu: