​D-ikäisten Tehopäivässä mukana yli 30 lasta
Pojat DJulkaistu: 15.08.2022 17.54

​D-ikäisten Tehopäivässä mukana yli 30 lasta

Puistolan Urheilutalon kaikki kolme lohkoa täyttyi lauantaina lentopalloilijoista D-ikäisten tyttöjen ja poikien tehopäivässä. Päivään osallistui yli 30 pumalaista neljästä eri harjoitusryhmästä ja n. 10 PuMan valmentajaa. Tehopäivän teemoja olivat psyykkinen valmennus, perustekniikat ja liikkuminen.

Leiri aloitettiin Sanna Valkeejärven johdatuksella aiheeseen ”Mielen vaikutus onnistumiseen”, jonka yhteydessä lapset pääsivät pohtimaan ja harjoittelemaan keinoja rauhoittaa mieltä jännittävässä tilanteessa. Näitä lapset pääsivät viemään käytäntöön, kun aamun lajitreenissä keskityttiin perustekniikoiden viilaamiseen ja pallokontrolliin. Lounastauolla virtaa riitti vielä hippaan, mutta iltapäivän liikkumisharjoituksissa saattoi jo osalla jalkaa painaa, sen verran vauhdikasta menoa oli. Harjoittelu tapahtui kolmessa lohkossa ryhmittäin tytöt ja pojat sekaisin.

Kokonaisuudessaan päivä oli erittäin onnistunut ja jokainen lapsi sai roppakaupalla pallokosketuksia ja oppia. Kiitos kaikille osallistuneille.