​PuMan B1-tytöt Power Cupin pronssille..!
N2Julkaistu: 12.06.2023 14.25

​PuMan B1-tytöt Power Cupin pronssille..!

(PuMa B1 Powerissa 2023: Ava, Elli, Emppu, Siiri, Viena, Ella, Iisa, Lotta, Milja, Saara, Aida sekä valkut Rami ja Esa. Kuvasta puuttuu jo majuriparille suunnistaneet Anna ja Marina)

PuMan N2-ryhmästä Power Cupiin koottu PuMa B1 pelasi hienon turnauksen Imatralla. Vaikka vähän enempäänkin oli mahdollisuus, pronssisija B-tyttöjen supersarjassa oli hieno saavutus.

B1 selvitti alku- ja jatkolohkot hienosti. Kuuden joukkueet alkulohko sujui tappioitta ja jatkolohkossa vain Lilat Laihialta pääsivät yllättämään joukkueen. Sunnuntain välierä Puijon ja Kuortaneen valmennuskeskuksen kokoomajoukkuetta vastaan oli äärimmäisen tiukka ja lopulta kolmas erä kääntyi vastustajalle yhden oman ottelupallonkin jälkeen 14-16. Myös pronssipelissä väännettiin pitkään ja sekin meni kolmanteen erään ja jatkopalloille. Tämän kuitenkin B1 selvitti luvuin 17-15.

Joukkueessa oli Power Cupissa mukana peräti 13 pelaajaa ja peliaikaa jaettiin tasaisesti kaikille. Joukkue pelasi koko turnauksen tasaisen hyvää lentopalloa pelaavasta kuusikosta riippumatta.

Joukkueen uusimmat uutiset