PuMan C-pojille SM-pronssia
M3Julkaistu: 01.04.2023 20.00

PuMan C-pojille SM-pronssia

SM-finaali on pelattu. Kulta Oulunsalon Vasamalle, hopea Ylihärmän Junkkareille ja pronssi PuMan C1-pojille. Kerta kaikkiaan hieno turnaus Lehto-areenalla. Järjestelyt toimivat - iso kiitos kahdessa viikossa kasatulle talkoo-organisaatiolle! Erityinen kiitos kuuluu kuuluttaja Kyösti Kekkoselle, joka piti tunnelmaa yllä ja viihdytti yleisöä.

Perjantaina jo alkulohkoissa oli jännitystä. Etukäteen koviakin joukkueita haastettiin. Iso kenttä aiheutti pientä päänvaivaa joukkueille, jotka eivät ole ilman takaseiniä pelanneet. Finaalin taso osoittautui korkeaksi. Syöttöä vedettiin kovaa ja vastustajaa haastettiin. Ristikkäin peleistä edettiin lauantaiaamun asetelmiin.

Lopulta välieriin neljä joukkuetta. Pronssipelissä PuMa vei voi Loimaan Jankosta. Finaali oli koko tapahtuman huippu ja katsomokin täynnä. Junkkarit laittoi Oulun Vasaman koville voittamalla toisen erän ja jännitys olikin huipussaan kolmannessa erässä, jonka OsVa sitten kuitenkin selkeästi vei.

Lopulliset tulokset:

1. OsVa/poh

2. Junkkarit

3. PuMa C1

4. Jankko

5. Krive

6. ArsiNMKY

7. PuWo

8. Mahti

9. OrPo

10. PuMa C2https://lentopalloliitto.kuvat.fi/kuvat/Nuoret/SM2023/C-nuorten+SM+2023/C-pojat+SM+2023/

11. KempeLe

12. Tiikerit

PuMan toinenkin joukkue hienosti 10. sijalle.

All stars -palkittuihin valittiin Bruno Kerman PuMasta. Onnea mitallisteille, palkituille ja kaikille finaaliin osallistuneille, että pääsitte tänne asti ja hienoon tapahtumaan mukaan!

Valokuvia löytyy Lentopalloliiton sivustolta


Joukkueen uusimmat uutiset