​Puma C-Akatemia yhteistyöhön Rakennusliike Kuqin ja Jousiteoksen kanssa
Ct AkatemiaJulkaistu: 12.09.2024 13.51

​Puma C-Akatemia yhteistyöhön Rakennusliike Kuqin ja Jousiteoksen kanssa


RAKENNUSLIIKE KUQI OY

Korjausrakentamiseen keskittynyt yritys joka on perustettu vuonna 2020.

Palveluihin kuuluu mm:

  • Rappaustyöt
  • Kolmikerrosrappaus
  • Koristerappaus
  • Tasoitetyöt
  • Muurausta
  • Maalaustyöt

Yhtiön omistaja Njazi Kuqi ja hänen veljensä Shefki Kuqi on monelle tuttu jalkapallon Veikkausliigasta ja maajoukkueista.

Njazi Kuqi:

On hienoa päästä tukemaan pääkaupunkiseudun nuorten lentopalloilua. Lentopallo on marginaali laji, jossa pienet asiat ratkaisee. Yhtiöni tuki on kustannuksien kasvaessa osa tukiverostoa mitä näille tytöille haluamme rakentaa tulevaisuudessa. Sponsoroinnilla voimme tukea joukkueen monipuolista harjoittelua, hankkia fysiikka- ja mentaalivalmennusta menestystä tavoittelevalle ryhmälle ikäkautensa SM-sarjoissa.



JOUSITEOS OY

Jousiteos on kotimainen jousien- ja lankaosien valmistaja Tuusulassa. Kosket päivittäin esineisiin tai osiin vähintään 100 kertaa missä on jousia. Niitä löytyy ovista, autoista, kynistä, wc-istuimista, hanoista, pistorasioista ja jopa sohvista ja penkeistä. Tarvittaessa saamme tehtyä jousen tarpeisiinne jopa 24 tunnissa.

Myyntijohtaja Juha Kärkkäinen:

Lentopallo on kiva laji. Miksi emme tukisi tätä hienoa lajia yrityksemme kautta. Pelaan itse lentopalloa ja tiedän, että pelimatkat ja joukkue on se juttu miksi tätä tehdään.

Turnausmatkoilta on monta mahtavaa muistoa mitä voi tänä päivänäkin vielä jakaa. Itselle lentopallon parista löytyy pitkäaikaisia ystävyyksiä ja monia kymmeniä kavereita. On hienoa nähdä Puma-Volley seurana joka mahdollistaa lapsille ja nuorille pelaajapolut aina lapsesta aikuisiin.