​PuMan naisilla kasassa yhdeksän sopimusta
Julkaistu: 27.05.2023 09.00

​PuMan naisilla kasassa yhdeksän sopimusta

PuMan naisten 1-sarjajoukkue kaudelle 2023-2024 alkaa hahmottua. Eilen julkaistiin jo yhdeksäs pelaajasopimus tulevalle kaudelle.

”Vaikka meillä on kasassa varsin nuori ryhmä, pelikokemusta niin aikuisten sarjoista kuin kovista junioripeleistäkin on pelaajilla rutkasti”, pohtii joukkueen valmentaja Seppo Siika-aho: ”ja samalla kun joukkueessa on paljon taitoa ja pelaajilla kova halu kehittyä, on hienoa lähteä tällaisen ryhmän kanssa kohti tulevaa kautta”

Passareita rosterissa on kaksi ja liberoita peräti kolme, mutta keskipelaajia ja laitureita listalla on vasta kaksi.

”Liberotilanne on erinomainen; kolme vähän erityylistä osaavaa liberoa. Samoin meillä on kaksi taitavaa ja vähän erilaista passaria eli sekin asia on oikein hyvällä tolalla. Ja vaikka laiturien lista on tuossa vielä lyhyt, siihen on tulossa hyviä pelureita ja kun vielä meillä on hurjasti potentiaalia meidän omissa kesäryhmämme nuorissa pelaajissa, en ole kauhean huolissani laituriosastosta. Keskipelaajia sen sijaan on vielä koko meidän isossa akatemiatyhmässä (N1+N2) vähän niukanpuoleisesti eli toistaiseksi vain viisi – eli sinne me toivomme vielä vahvistusta kesän aikana”, toteaa Siika-aho.

Joukkueen harjoituskausi starttasi toukokuun puolessa välissä ja jatkuu laji- ja fysiikkaharjoitusten osalta koko isolla kesäryhmällä näin juhannukseen asti. Sen jälkeen seuraa fysiikka- ja beachvolley -painotteinen omatoimijakso kunnes elokuun alusta taas lajiharjoittelu palaa joukkueen ohjelmaan ja alkaa kauteen valmistava jakso. Naisten 1-sarja alkaa alustavasti sunnuntaina 1. lokakuuta.

PuMa N1 / sopimukset 26.5.2023:

Passari Tiia Heikkinen
Passari Sanni Suomela
Keskipelaaja Helmi Melleri
Keskipelaaja Ilba Gashi
Yleispelaaja Eevi Lehmus
Yleispelaaja Emiliina Heimala
Libero Siiri Ruuskanen
Libero Miima Matikainen
Libero Milja Henriksson