PuMa-Volleyn logon värit ovat musta ja valkoinen. Logo esiintyy aina joko mustana (vaalealla tai valkoisella pohjalla) tai valkoisena (tummalla tai mustalla pohjalla).

Painotuotteissa, sähköisissä materiaaleissa, vaatteissa ja vastaavissa voidaan käyttää tehostevärinä kultaa (esimerkiksi RGB 212,175,55; CMYK 0%, 17%, 74%, 17%; Hex #D4AF37).

Logoon kuuluu kuvaosa ja tekstiosa, joita käytetään aina yhdessä. Teksti 'PUMA-VOLLEY' kirjoitetaan aina isoilla kirjaimilla, fontti on Franklin Gothic Heavy. Joissakin erityistapauksissa (esimerkiksi lippis) pelkkää logon kuvaosaa voidaan käyttää ilman tekstiosaa. Pääsääntöisesti kuitenkin logoon kuuluu sekä kuva että teksti.

Logoa käytetään peli-, verryttely- ja vapaa-ajanasusteissa asun yläosassa edessä vasemmalla ja asun alaosassa oikealla puolella reiden yläosassa.

Painojulkaisuihin tarvittavat materiaalit, kuten logot ovat saatavissa vain ylläpitäjille. Logot löytyvät kuvina materiaalipankista ja niitä voidaan käyttää sellaisenaan sähköisissä ja printatuissa materiaaleissa.