Power Cup Imatralla 8.–11.6.2023

Vuoden 2023 Power Cup pelataan Imatralla kesäkuun alussa. Pelipäivät ovat torstaista 8.6. sunnuntaihin 11.6.2022. A- ja F-ikäiset aloittavat pelit lauantaina 10.6. aamulla. F-ikäisille on tarjolla mahdollisuus harjoituspeleihin torstaina ja perjantaina.

Pelaajat, valmentajat ja joukkuehuoltajat ilmoittautuvat ja tilaavat kisapassit tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Ilmoittautua täytyy viimeistään 25.2.2023. Tätä myöhemmin ilmoittauduttaessa osallistumismaksut ovat korkeammat. Kalliimmalla hinnalla voi ilmoittautua mukaan 11.4.2023 saakka.
Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, joten pelaajien tukijoukot pääsevät halutessaan seuraamaan otteluita. Joukkueiden toimintaan otteluissa osallistuvien huoltajien on kuitenkin hankittava kisapassi ja ilmoittauduttava alla olevalla lomakkeella.

Ennen ilmoittautumista on sovittava matkustamis-, majoitus- ja huoltajajärjestelyt joukkueen kesken. Jos lomakkeen joukkuelistassa ei näy omaa joukkuetta, sitä ei ole vielä ilmoitettu turnaukseen. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan joukkueen ilmoittamiseksi. Ottakaa huomioon, että koululla majoittuvien pelaajien mukana oltava samaa sukupuolta oleva aikuinen valvoja, jolle on hankittava kisapassi.

Imatralle matkustamiseen suositellaan junaa tai omia autokuljetuksia. Pumalaisille järjestetään mahdollisuus myös bussikuljetukseen. Koko turnausmatkan bussikuljetuksen hinta on 40 €. Yksisuuntaisen bussikuljetuksen hinta on 30 €. Kisapassin seuraosuuteen sisältyy mahdollisuus bussikuljetuksiin majoituskoulun ja pelikenttien välillä, sekä mahdollisuus kuljettaa Helsingistä suurempia tavaroita, kuten patjoja koulumajoitukseen, vaikka muuten käyttäisikin muuta kuljetusta.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos ei pystykään osallistumaan, kisapassin voi siirtää toiselle pumalaiselle. Jos passille ei löydy vastaanottajaa, rahat saa takaisin vain lääkärintodistuksella.


Kisapassien hinnat pumalaisille

(sulkeissa hinnat 25.2.2022 kello 24 alkaen)

Pelaajat Apuvalmentajat ja joukkuehuoltajat
torstaista sunnuntaihin 220 € (240 €) 180 € (200 €)
perjantaista sunnuntaihin 205 € (225 €) 165 € (185 €)
Lisäyö keskiviikosta torstaihin maksaa 20 €.

Kisapassin hintoihin on lisätty PuMan seuraosuus, joka tarvitaan joukkueiden päävalmentajien ja seuran Power Cup -vastaavien kisapasseihin sekä muihin yhteisiin kuluihin. Kisapassin lisäksi voi tulla joukkueen kesken sovittuja kuluja, kuten mahdolliset osuudet majoituskuluista tai joukkuehuoltajien kisapasseista.

Kisapassista ja muista kuluista lähetetään sähköpostitse lasku ilmoittautumisen jälkeen.

Kisapassi sisältää:

  • pelaamisen, ottelujärjestelyt ja tulospalvelun koko nelipäiväisen turnauksen ajan
  • koulumajoituksen, joka on oleellinen ja ikimuistoinen osa turnausta ja sen tunnelmaa
  • ruokailut
  • turnauspaidan ja kisapassipussin
  • tapahtumatorin ohjelmat ja aktiviteetit

Turnauspaidan kokotaulukko (mitat cm)

Mitta 130/140 150/160 XS S M L XL XXL 3XL
A ½ x rinnan ympärys 39 44 43 47 51 55 59 65 71
B Etupituus 53 59 65 68 71 74 77 80,5 84


Joukkueen turnausosallistumisesta ja käytännön järjestelyistä voi kysyä omalta joukkueenjohtajalta. Kysymykset yleisistä Power-järjestelyistä voi lähettää osoitteeseen powercup@puma-volley.fi. Kysymykset turnauksen järjestelyorganisaatiolle välitetään keskitetysti PuMan Power Cup -vastaavien kautta!