PuMan Beach-leirillä pääsee kokeilemaan ja oppimaan lajia, tutustumaan kavereihin ja saamaan pohjaa kesän muuhun osallistumiseen.

PuMa-Volley järjestää beach-leirin Siltamäen urheilupuistoissa, suositus 9-15-vuotiaille, 11.-13.6. klo 11-14. Leiri on kaikille pelaajille avoin, eikä leirillä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta beach volleysta tai lentopallosta. Leiri tarjoaa kuitenkin jo kokeneillekin lentopalloilijoille hyvän tason. Kenttiä on useita ja harjoittelua eriytetään tason mukaan.

Pääohjaajana toimii Suomen moninkertainen SM-beach-mestari Jyrki Nurminen apunaan PuMan kesätyöntekijät.

Viikon 24 leiri maksaa 40 e 3 pv ja 30 e 1-2 pv. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauoilla omat eväät. PuMalla ei ole vakuutusta leirille.

Leirille mahtuu 32 osallistujaa.

HUOMAA, ETTÄ OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN VERKKOMAKSUNA ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!

Lisätietoja. jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet aikuispelaajat, joilla ei ole kausimaksun maksajana enää huoltaja. Lomakkeella voi tehdä myös ilmoittautumisen Puman perusjäseneksi 60 e, mikä sisältää oikeuden sisäänpääsyyn 1-sarjapeleihin.

Huom! Jos haluat liittyä perhejäseneksi pelaajan huoltajana. Valitse tällöin perhejäsenlomake.

Alle 18-vuotiaan pelaajan osalta on käytettävä toista lomaketta, jossa kysytään myös huoltajatiedot.

Tällä lomakkeella ilmoitetaan kokonaan uudet junioripelaajat ja pelaajan huoltajan tiedot. Ilmoittautuminen on samalla PuMa-Volley ry:n jäsenhakemus.

Huom! kauden 2023–2024 pelaajat löytyvät jo rekisteristä ja heidän osalta teemme automaattisiirron uuden kauden jäseneksi ellei pelaaja/perhe ilmoita lopettamisesta. Tämä tehdään lopettamislomakkeella tai seuran valmennusvastaavalle: Jouni.Lind@saunalahti.fi
Alle 18-vuotiaan pelaajan tiedot täyttää huoltaja ja huoltajatiedot ovat heidän osaltaan pakolliset!
Pelaajan on ilmoitettava lopettamisesta kirjallisesti lomakkeen avulla. Lomake on myös eronpyyntö PuMa-Volley ry:n jäsenyydestä.
Lopettamispäivämäärä määräytyy ilmoituksen jättöpäivän tai sitä myöhemmän päivämäärän mukaan, mikä lomakkeelle on merkitty. Lopettamisilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.
Lopettamisilmoitus käsitellään mahdollisimman pian ja pelaajalle toimitetaan viimeinen harrastelasku.

Tällä lomakkeella aikuinen (yli 18 v) voi ilmoittautua PuMan ns. perhejäseneksi edellyttäen, että seuran jäsenenä (pelaajana) on jo toinen perheen jäsen. Jäsenyyden hinta on 20 euroa. Jäsenyys on tarkoitettu ei-pelaaville henkilöille, jotka haluavat olla mukana ja tukemassa Puman toimintaa. Jäsenet saavat alennuksen ykkössarjan kausikorteista.

PuMa-Volley järjestää beach-leirin Siltamäen urheilupuistoissa, suositus 12-17-vuotiaille, 17.-20.6. klo 11-14. Leiri on tarkoitettu jo kokemusta omaaville pelaajille. Kenttiä on useita ja harjoittelua eriytetään tason mukaan.

Viikon 25 leiri maksaa 50 e / 4 pv , 40 e / 3 pv, 30 e/ 1-2 pv. Tähän leiriin ei kuulu ruokailuja vaan leirillä syödään evästauoilla omat eväät. PuMalla ei ole vakuutusta leirille.

Leirille mahtuu 32 osallistujaa.

Lisätietoja. jyrki.nurminen@outlook.com p. 044 0864 280

Kyselyt varapaikoista: jouni.lind@saunalahti.fi

Etelä-Suomen lentopalloalueen ESLA Beach aluemestaruuskisat järjestetään la 27.7. BiitsiVantaan kentillä, Vapaalanaukee. Paikallisjärjestäjinä toimivat PuMa Volley ja BiitsiVantaa.

Pelattavat sarjat ovat U12 (2013 tai myöh s), U14 (2011 tai myös s) ja U16 (2009 tai myöh s). U16-sarjaan saa osallistua myös vuoden yli-ikäiset eli 2008-syntyneet, jos eivät ole osallistuneet valtakunnalliseen junior touriin. ESLA AM:ään ei tarvi ostaa valtakunnnallisen sarjan pelipassia.

ESLA-turnauksessa noudatetaan Junior tourin sääntöjä täydentäen niitä ESLAn beach-säännöillä.

Osallistuminen maksaa 30 e/joukkue. Maksu suoritetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

Turnauksessa palvelee PuMan buffa ja BiitsiVantaan virvokemyynti.

Turnaukseen voi hyvin osallistua vähemmälläkin beach-kokemuksella. Se toimii hyvin harjoitteluna sille, jos seuraavana kesänä lähtee pelaamaan Junior Touria.

Lisätiedot: jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua PuMa-Volley ry:n kannatusjäseneksi.

Kannatusjäsenmaksun suuruus on itse valittavissa ja sen voi halutessaan kohdistaa jollekin joukkueelle. Kannatusjäsenyys on tukiluontoinen jäsenyys. Kannatusjäsen voi olla myös yritys.

Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.