PuMalle kolme mestaruutta lisää ja hopea
PuMa-Volley ryJulkaistu: 06.05.2023 23.06

PuMalle kolme mestaruutta lisää ja hopea

PuMan menestys jatkui tänä viikonloppuna D6vs6-sarjassa, B-tyttöjen aluemestaruussarjassa sekä B-poikien aluemestaruussarjassa, joissa kaikissa seuralle tuli kultaa. Lisäksi D6vs6:ssa tuli hopeaa.

D6vs6-finaali pelattiin Puistolassa. PuMasta mukana kuuden joukkueen finaalissa olivat Smash, Storm ja Gang. Smash voitti puhtaalla pelillä oman alkulohkonsa ja samoin Storm. Välierissä PuMan joukkueet voittivat Blues Volleyn ja EsLen. Niinpä finaalissa oli vastassa PuMan pojat vastaan PuMan tytöt. Pojat olivat saaneet pakan vahvaan kuntoon. Syöttö- ja vastanottopeli oli vahvaa, samoin hyökkäykset lähes 100 prosenttisilla tehoilla. Pojat osasivat hyökkäyksissä jujut ja painamiset. Eka erä Smashille. Toisessa erässä Storm sai hyökkäyspeliä kuntoon mutta poikien varmuus kesti loppuun asti ja mestaruus Smashille, hopea Stormille. Pumalaisittain iloinen taistelu oli myös sijoista 5-6. Gang voitti kolmannessa erässä Rajun 15-12.


Parhaana Smashista palkittiin Lauri Lind ja Stormista Matilda Kärkkäinen. Gangista kunniamaininnan sai Julius Ollila.


Iloisia uutisia kuului myös Rajamäellä pelatusta 6vs6 -sijoitusturnauksesta. PuMan Kolibrit-joukkue voitti puhtaalla pelillä turnauksen sijoittuen 7. sijalle sarjassa. Joukkue palkittiin Rajamäen pokaalilla.


Mitalijuhlia vietettiin myös Ruokolahdella, kun PuMan B-tytöt voittivat aluemestaruuden. Parhaan palkittiin Sanni Suomela.


Ja lisää vain mitalijuhlia vietettiin Karkkilassa, missä PuMan B1-pojat voittivat aluemestaruuden. Hiukan oli vääntämistä Arsia vastaan, kun peli meni kolmanteen erään ja siinä lopputulos 16-14 PuMalle. Parhaana palkittiin Leo Kiviniemi.


Onneksi olkoon kaikille mitalisteille ja palkituille sekä kunniamainintojen saajille!