Varusteet

PuMa-Volleyn joukkueet käyttävät Macron Finlandin toimittamia peliasuja ja muita vaatteita ja varusteita.

Joukkueet tilaavat peliasut ja muut vaatteet itse Macronilta, PuMan mallistosta. Pelipaitojen, verryttelyasujen, lämmittelypaitojen, collegeiden, ulkoiluasujen jne. hankinnat sovitaan ja rahoitetaan joukkueen kesken. PuMan mallistoon voi tutustua Macronin verkkokaupassa rekisteröitymällä pumalaiseksi tästä linkistä. Pelipaidat ovat pääväriltään valkoiset tai mustat. Joukkueet voivat itse valita, kumpaa väriä käyttävät. Liberot käyttävät muihin pelaajiin nähden vastakkaisväristä paitaa. Tyttöjen Zinc-mallin paitoja käytettäessä on mahdollista käyttää valkoisen sijaan korallinväristä paitaa.

Pumalaiseksi kirjautuneet voivat hankkia Macronin tuotteita myös itse omaan käyttöön – useista Macronin tuotteista saa tuntuvan alennuksen. Vaatteita voi sovittaa Macronin myymälässä Vantaalla, osoitteessa Robert Huberin tie 2. Pelipaidoista on joitakin sovituskokoja PuMan kioskilla Puistolan urheilutalolla.

Henkilökohtaiset varusteet kuten pelikengät ja erilaiset ortopediset tuet, joita Macronin valikoimasta ei löydy, voi hankkia muilta varustetoimittajilta.

Varusteita koskevissa asioissa osaavat avustaa

Ohjeita joukkueenjohtajille varustehankintoihin
Macronin tiedotuskirje PuMan seuravarusteista